Bij AFC - Katwijk op 8 oktober 2016: Stein Jelles

Hallo AFC-ers en andere voetbal liefhebbers, mijn naam is Stein Jelles, 6 jaar en ik ben helemaal gek van voetbal.  Ik vind het een grote eer om deze week de “Pupil van de Week” te zijn.

Vorig jaar ben ik bij AFC begonnen in de Eredivisie (team Excelsior) en dit jaar speel ik in de Champions League. Af en toe mag ik ook al in de World Cup mee spelen. Hier leer ik erg veel van, omdat deze jongens net iets ouder en sterker zijn.

Er gaat geen dag voorbij, zonder dat ik gevoetbald heb. ’s-Morgens kijk ik vaak eerst nog even naar de laatste wedstrijden op FOX Sports en ga daarna snel naar school om daar samen met mijn vriendjes voor schooltijd nog even in de Panna-kooi te voetballen.  Ik hoef jullie dan ook niet te vertellen waar jullie mij in de pauze en tijdens de overblijf kunnen vinden …. 

Afgelopen jaar heb ik ook meegedaan aan het AFC herfst- en zomerkamp. Dit vond ik super leuk … niet alleen was het heel gezellig en goed georganiseerd, maar leerden wij ook allemaal trucjes zoals de Xavi, de Neymar en de Van Persie. Naast mijn extra trainingen bij Coerver Coaching (voor het tweede jaar) krijgen wij nu ook op de woensdagmiddag training bij AFC en leren wij een hoop nieuwe technieken.

Ajax, Real Madrid en Barcelona zijn mijn favoriete clubs. Ik vind het ook leuk om wedstrijden zelf in het stadion te bekijken. Naast de wedstrijden van het eerste van AFC, ga ik ook regelmatig naar Jong Ajax kijken. Afgelopen week was ik nog aanwezig bij de uitwedstrijd tegen Eindhoven en de kaartjes voor de uitwedstrijd tegen Volendam liggen al klaar. Hier kan ik dichtbij mijn helden komen: Donny van de Beek en Abdelhak Nouri; hopelijk word ik net zo goed als zij …

Ik verwacht dat de wedstrijd tegen Katwijk een echte kraker gaat worden. De nummer 2 (AFC) tegen de nummer 6 . Uiteraard ga ik er van uit dat AFC deze wedstrijd weet te winnen en misschien laat Jong AZ (vrijdagavond) wel wat puntjes liggen, zodat AFC de koppositie in de Tweede Divisie over neemt.