Bij AFC - JVC Cuijk op 23 november 2014: Joshua Smith

Hallo, ik ben Joshua en ben 6 jaar oud. Ik voetbal sinds vorig jaar bij AFC. Voetbal is mijn lievelingssport en voetballen bij AFC vind ik het allerleukste wat er is! Nieuwe trucjes leren van de trainers en scoren vind ik te gek. En na de training in de kantine nog verder spelen, warme chocomelk met slagroom drinken en naar de oudere spelers kijken is ook heel leuk!

In de zomervakantie ben ik op het AFC voetbalkamp geweest. Die 5 dagen hadden wat mij betreft de hele vakantie mogen duren. Gelukkig spelen we iedere zaterdag partijen tegen andere teams. Dat is super leuk, ook omdat we dan tegen vriendjes van school moeten voetballen en soms(vaak) winnen. Wij zijn Ajax en dat is natuurlijk meteen de coolste club van Nederland! Samen met AFC natuurlijk.

Ik heb onwijs veel zin in zondag en vind het super leuk, en ook wel een beetje spannend! Die aftrap van mij gaat rechtstreeks het doel in, en zo niet, dan wint AFC wel op een andere manier. GO AFC, GO!