Bij AFC - JVC Cuijk op 11 mei 2014: Jack Veldhoven

Hello, mijn naam is Jack Veldhoven, ik ben 7 jaar oud en dit seizoen is mijn eerste jaar als pupil in de Champions League bij Celtic. Op zondag train ik bij de Amsterdamse Football School en in de zomervakantie ga ik naar voetbalkamp. Ook ga ik vaak naar wedstrijden van Ajax met mijn vader en ik ben zelfs al een keer naar een wedstrijd van Barcelona geweest.

 

Ik ben heel fanatiek en tijdens de wedstrijd ren ik het hele veld over. Ik wil altijd winnen en verliezen vind ik super stom. Ik kan haast over niets anders meer denken en praten dan voetbal! Op Youtube kijk ik iedere dag naar voetbalkfilmpjes en ik slaap ‘s nachts zelfs met het VI cluboverzicht onder mijn kussen. De clubs waar ik later ga spelen zijn: Benfica, AC Milan, Manchester United, Barcelona en dan naar Ajax.

 

Zondag ben ik pupil van de week en mag ik de aftrap doen van AFC 1, kampioenen! En daar ben ik heel trots op.