Bij AFC - Jong Vitesse op 2 december 2018: Yassir El Moussaoui

Hoi, ik ben Yassir El Moussaoui en ik ben 6 jaar. Ik zit in groep 2 van de Meander Nieuwegein. 

Ik vind het een grote eer dat AFC mij heeft gevraagd pupil van de week te zijn! Ik vind het erg spannend en superleuk! 

Voetballen bij AFC is hartstikke leuk! Vooral met mijn maatje Brooklyn voetballen vind ik het tofst om te doen. De trainers zijn super goed bij AFC. Ik voetbal dit jaar in de Champions League in team Chelsea. 

Sinds ik kan lopen ben ik al bezig met een voetbal. Toen ik twee jaar was ben ik begonnen met peutervoetbal bij Arno Splinter. Daarna heb ik nog een jaar gevoetbald bij Elinkwijk in Utrecht. Sinds dit seizoen mag ik meedoen met de interne competitie van AFC. Wat ik natuurlijk geweldig vind. 

In weekenden ben ik altijd aan het voetballen met papa en mijn grote neven. Wij hebben een grote familie en bijna alle jongens zitten op voetbal. Mijn neef Safouan voetbalt ook bij AFC O17-1. Hij is ook super goed.

Messi vind ik de beste voetballer van de wereld! En mijn favoriete club is FC Barcelona. Ik hoop ooit bij deze club te gaan spelen! Dat is mijn droom voor de toekomst :-). 

 Zondag 2 december matchday! Dan speelt AFC tegen Jong Vitesse we gaan winnen! Zet hem op boys!! 

Liefs,

Yassir El Moussaoui