Bij AFC - Jong Sparta op 17 november 2019: Destan Doerga

Hoi allemaal, ik heet Destan Doerga en ben 6 jaar oud.

Vanaf mijn 4e voetbal ik bij AFC. Ik ben begonnen bij de interne competitie bij de Eredivisie heb het jaar daarop in de Champions League gevoetbald. Dit jaar voetbal ik voor de tweede seizoen in de Champions League voor het team Real Madrid. Ik mis wel mijn vriendjes van vorige seizoen die allemaal onder de 8 zijn gaan voetballen, ik mocht helaas niet mee want ik word pas volgend 7 jaar. Maar af en toe val ik in onder de 8 en kom mijn oude vriendjes weer tegen.

Momenteel kom ik met heel veel plezier bij AFC voetballen en kan echt niet wachten wanneer het zover is om met mijn nieuwe vriendjes een balletje te kunnen trappen.

Elke keer leer ik een hoop nieuwe dingen en zo wil ik elke dag iets nieuws leren! 

Ik wil later samen met de grote jongens van AFC spelen, daarna wil ik bij Ajax en Barcelona spelen. Mijn grote voetbalheld is Neymar, maar vind Ronaldinho wel echter de baas.

Ik ben erg blij dat ik pupil van de week mag zijn en hoop zo de grote jongens van AFC te kunnen steunen zodat ze zondagmiddag de wedstrijd gaan winnen.

Heel veel succes boys en we gaan voor de volle WINST!

Love and Peace!! 

Destan