Bij AFC - HSC'21 op 7 december 2014: Max Hoelscher

Ik ben Max Hoelscher (6). Misschien ken je me niet, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Ik ben namelijk vast van plan om, net als mijn opa Henne Boskamp en oom Hannibal Boskamp, in het eerste van AFC te komen.

 

Om mijn doel te bereiken train ik keihard. Eigenlijk ben ik de hele dag door met voetbal bezig. Mijn zus heeft haar bed vol liggen met knuffels, maar ik slaap liever met mijn bal.

 

Afgelopen zomer heb ik voor het eerst meegedaan aan het voetbalkamp van AFC. Dat waren de vijf mooiste dagen van mijn zomervakantie! En sinds aansluitend het voetbalseizoen begon, maak ik bij AFC deel uit van het team van Real Madrid in de Champions Leage. Ik kijk de hele week uit naar de trainingen en wedstrijdjes bij AFC. Niets in de wereld is leuker dan dat!

 

De zeldzame momentjes dat ik even niét voetbal, kijk ik het op TV. Met name de verrichtingen in de Eredivisie volg ik op de voet. Mijn favoriete club is Ajax. Op dit moment zou ik het allerliefst El Ghazi willen zijn, maar met Lasse Schone of Milic neem ik ook genoegen šŸ˜‰