Bij AFC - HBS op 19 april 2014: Bas Hoekstra

hoi, Ik ben Bas Hoekstra, ik ben geboren in Amsterdam en ik ben 6 jaar.
Voetballen is het leukste wat er is.
Ik zit in het team Real Madrid met Kobus,Teeuwis en Alexander. We winnen alle wedstrijden en als we soms verliezen dan vind ik dat niet leuk. Teeuwis en Kobus wonen bij mij in de straat en we zijn elke dag aan het voetballen. We zijn nu met trucjes bezig als de Zidane, de zig zag en de schaar, die vind ik wel moeilijk.
Mijn favoriete voetballer is Messi en opa Geert kan net zo goed keepen als Van de Sar. Ik vond Borchland ook heel cool want ik kan heel goed penalty's nemen en ik schoot hem toen in de kruising.
Ik snap niet waarom AFC1 nu op zaterdag speelt maar dat maakt niet uit als ze maar kampioen worden.
Ik vind AFC de mooiste club die er is!
Hup AFC, Kampioenen!
Groeten, Bas