Bij AFC - HBS op 12 mei 2013: Marijn van den Eeden

Mijn naam is Marijn van den Eeden, ben 6 jaar oud, en speel in de Champions League bij Chelsea.

Maar in mijn dromen ben ik eigenlijk Christian Eriksen  en speel ik bij Ajax.
Toen ik laatst m'n A-diploma haalde voor zwemmen, kreeg ik een shirt met Eriksen erop kado. Dat heb ik daarna 4 dagen aangehad.

Ik leef, denk en droom voetbal en wil niets liever dan de hele dag voetballen: op school, in de tuin, op het pleintje. Of met de bal in huis, maar dat vinden m'n vader en moeder niet zo leuk.

Ik heb het heel erg naar m'n zin bij AFC, bij m'n trainer Lars en in m'n team Chelsea. Mijn vader is onze leider, samen met Frits, en toen mijn vader er laatst niet was, en Frits het alleen moest doen, scoorde ik 10 doelpunten en wonnen we twee wedstrijden! Dat vond Frits grappig. Die smste toen mijn vader: er is maar één Van Gaal…!

Ik verheug me heel erg op 12 mei, als ik pupil van de week ben.