Bij AFC - Haaglandia op 30 september 2012: Luke Veldkamp

Ik heet Luke Veldkamp en ik ben 7 jaar. Ik speel nu bij de World Cup. Vorig jaar speelde ik met mijn broer Bob in Chelsea bij de Champions League. We hadden een super leuk team met Noah, Tijn en Vijay en we zijn derde geworden in de competitie, net als op het mini-WK!
Bob is mijn identieke tweelingbroer en veel mensen vinden het lastig om ons uit elkaar te houden, vooral als we dezelfde AFC voetbalkleding dragen. We hebben wel altijd verschillende voetbalschoenen, dat is makkelijk voor de trainers. Maar heel soms, als we daar zin in hebben, trekken we allebei 1 eigen schoen en 1 schoen van elkaar aan….
We hebben ook nog een oudere broer: Jim. Hij speelt bij AFC in de eerstejaars E. Als we niet tegelijk spelen, kijken we altijd naar zijn wedstrijden.
Ik vind het heel leuk om mee te mogen met het eerste team van AFC als Pupil van de Week! Het is wel spannend om met hen het veld op te lopen. Ik hoop dat ze winnen van Haaglandia!

Groeten, Luke.