Bij AFC - GVVV op 27 oktober 2018: Jamie Scorsolini

Hoi, ik ben Jamie Scorsolini, ik ben 6 jaar en ik zit in groep 3.

Ik voetbal bij AFC, dat vind ik helemaal geweldig. Voetballen is mijn grootste hobby. En gelukkig hebben wij voor de deur een speelpleintje waar ik altijd lekker kan voetballen met mijn buurtvriendjes. Vaak na het eten nog even een balletje trappen, heerlijk! 

Ik vind het een grote eer dat AFC mij heeft gevraagd pupil van de week te zijn! Ik heb er zin in. Ik zal mijn best doen op een hele mooie aftrap.

Voetballen bij AFC is geweldig, bijna alle jongens uit mijn klas (Willemsparkschool) zitten erop dus dat is reuze gezellig. De trainers zijn ook super. Ik voetbal dit jaar in de Champions League in team Real Madrid, ik hoop dat we veel (liefst alle) wedstrijden zullen winnen! 

Ik voetbal al sinds kleins af aan, ik kom uit een echt voetbalgezin. Mijn vader (Michel) houdt van voetbal en mijn twee oudere broers, Giulian en Luca Scorsolini voetballen ook. Ze zijn beide heel goed! Luca speelt nu bij Ajax, hij is mijn grote voorbeeld. Ik mocht vorige week meedoen aan een toernooi bij de Toekomst, dat vond ik geweldig! Wel een beetje spannend, maar gelukkig kwam mijn familie mij aanmoedigen. 

Zaterdag 27 oktober matchday! Dan speelt AFC tegen GVVV, we gaan winnen! Zet hem op boys!! 

Liefs, Jamie Scorsolini