Bij AFC - FC Lisse op 21 april: Jan de Waard

Hoi, ik ben Jan de Waard en ben 6 jaar oud.

Al vanaf november 2015, op 4-jarige leeftijd, ben ik bij AFC op de Amsterdamsche Football School begonnen. Nu speel ik in de interne competitie in het team van Juventus. Het is erg leuk bij AFC en vooral om op zondag samen te voetballen met mijn vriendjes uit mijn team. Na afloop van de wedstrijden of trainingen met hen warme chocomel drinken in het clubhuis is iets dat wij altijd doen. Ook leer ik steeds meer andere jongetjes kennen uit de Champions League, waarmee ik samen train.

Samen met mijn papa ga ik al vaak naar de wedstrijden van Ajax; dat vind ik de beste club. Ook Barcelona en vooral Messi vind ik super. Met mijn papa ben ik zelfs al naar London geweest om een wedstrijd van Tottenham Hotspur te bekijken. Dat is iets dat wij vaker gaan doen, heeft papa beloofd. Misschien ook naar Barcelona, om Messi in het echt te zien.

Dag, groetjes van Jan