Bij AFC - FC Groningen op 25 september: Mick van Gelder

Ik ben Mick van Gelder en ben 6 jaar.

Vorig seizoen ben ik op AFC begonnen in de Champions League. Deze zomer ben ik ook naar het voetbalkamp geweest. Dat was echt super cool.

 

Ik ben heel fanatiek, ben de hele dag met een bal in de weer en loop en slaap het liefst in een voetbaltenue van mijn favoriete clubs; AFC, Ajax, Barcelona of Manchester United.

Al een paar dagen denk ik na hoe ik de keeper van FC Groningen kan passeren, maar ben er nog niet helemaal uit. Ik zal het spannend houden tot het moment zover is, want misschien leest de keeper van FC Groningen ook wel mijn verslag. Wij zullen zien, want ik vind het namelijk best spannend.

 

Ik hoop dat ons eerste wint van FC Groningen! 

 

Tot woensdag en ik ben er klaar voor!

 

Groetjes,

Mick