Bij AFC - Excelsior M. op 13 mei 2017: Keljenn Wielkens

Hai, mijn naam is Keljenn Wielkens en ik ben 6 jaar, op 29 mei word ik 7 jaar.

Ik voetbal al vanaf ik 3 jaar ben. Ik ben begonnen bij de voetbalschool Coerver Coaching, waar ik nu nog steeds train op zondag en vanaf vorig seizoen ben ik lid van AFC waar ik het heel leuk heb. Ik speel in de Champions League.

Met Tjerno, Thije, Xavi en Maurits heb ik een heel leuk team en mijn vader Kelvin is de coach.

Ik ben super fan van Ajax en volg samen met mijn vader en broers alle voetbalwedstrijden op tv. Mijn lievelings voetballer is Messi. Op school en bij de naschoolse opvang ben ik altijd aan het voetballen, ik heb altijd een bal bij me en ben buiten en binnen (wat eigenlijk niet mag) altijd aan het voetballen.

Ik vind het super cool dat ik zaterdag Pupil van de Week mag zijn!

Zaterdag word het een super spannende wedstrijd voor AFC, we gaan zeker WINNEN, go AFC.

Groetjes,

Keljenn Wielkens