Bij AFC - EVV op 18 oktober 2015: Roef Porskamp

Ik ben Roef Porskamp en ben 5 jaar oud. Ik voetbal al sinds mijn 4e bij AFC. Vorig jaar in de eredivisie en dit jaar in de Champions League. Ik speel bij FC Barcelona en dat is in het echt ook mijn favoriete team, samen met Ajax natuurlijk! Daar ga ik ook wel eens naar toe samen met mijn vader en broers. En Messi is de beste speler van de wereld. Omdat ik voetbal zo leuk vindt, speel ik ook nog op zondag bij de Amsterdamsche Football School.

 

Mijn broers, Tijl en Faas, voetballen ook bij AFC. Tijl in de E3 en Faas in de F9. Ik voetbal heel veel met hen en ze hebben mij al heel veel geleerd. Ik ben tweebenig en speel het liefst voorin. Ik kan heel goed vrijlopen maar snap er niets van als ik de bal dan niet krijg! Ik ga later bij Ajax spelen en ook in het Nederlands elftal.

 

Ik denk dat AFC vanmiddag met 4-1 gaat winnen!