Bij AFC - De Treffers op 21 augustus 2016: Lukki Hillen

Ik ben Lukki Hillen en heb afgelopen jaar bij AFC in de eredivisie gespeeld, dit seizoen ga ik naar de Champions league.

Vorig jaar was mijn team was AZ, dat vond ik erg leuk omdat mijn broer Rio ook bij AZ voetbalt.

Rio is net zoals ik begonnen bij de champions league van AFC en na de E- TOP is hij naar AZ O12 gegaan. ik wil ook prof voetballer worden, maar mijn broer is verdediger en ik wil veel scoren net zoals mijn held Ibrahimovic!!! 

Ik voetbal elke dag in het Sarphatipark, op het panna-veldje of op het gras. Als we op het gras spelen wil ik altijd keepen. Zondag gaat AFC winnen, ik was ook al bij de wedstrijd AFC  – AJAX, dus AFC gaat zeker winnen tegen de Treffers. Misschien speel ik later wel in het eerste van AFC, dan kan ik ook tegen AJAX spelen. 

Tot zondag! 

Lukki Hillen