Bij AFC - De Treffers op 16 september 2018: Benjamin van den Bergh

Ik ben Benjamin van den Bergh en ik ben 5 jaar. Ik zit sinds vorig jaar op AFC. Toen speelde ik in de Eredivisie en dit jaar speel ik in de Champions League. Eigenlijk speel ik dus hoger dan het eerste van AFC, maar toch ben ik supertrots dat ik vandaag mascotte mag zijn!

Ik kom uit een echte AFC familie. Mijn vader Daniel heeft vroeger in de jeugd bij AFC gespeeld. Hij zegt dat hij een heel snelle rechtsbuiten was. Daar kan ik me niet zoveel bij voorstellen, maar ik geloof hem maar omdat hij mijn vader is. Mijn oom Gideon Coronel heeft ook de hele jeugd doorlopen en zelfs in het eerste gespeeld. Zij vinden het allebei heel cool dat ik vandaag mascotte ben en komen natuurlijk naar mij kijken.

De leukste dagen van de week vind ik woensdag en zondag, want dan ga ik naar AFC. Op zondagochtend sta ik altijd om 7 uur in AFC tenue naast het bed van mijn ouders. Dan kijken ze niet zo blij. Op alle andere dagen kijk ik heel veel naar voetbal op TV en YouTube, vooral naar Ajax. Mijn vader en ik hebben ook een seizoenkaart bij Ajax.

Ik hoop dat AFC vandaag gaat winnen tegen De Treffers. Succes jongens!

Groetjes,

Benjamin van den Bergh