Bij AFC - De Dijk op 20 augustus 2017: Carmen Sade

Mijn naam is Carmen en ik ben 11 jaar.

En ik vind het super leuk om pupil van de week te mogen zijn. 

Ik ben al zo lang ik me kan herinneren gek op voetbal en speel al vanaf mijn 6de jaar mee. Eerst speelde ik bij Hercules in Zaandam. Daarna speelde ik een paar jaar bij de F-jes en E-tjes bij de jongensteams van RKDES in Kudelstaart. 

Vorig seizoen heb ik voor het eerst de overstap gemaakt naar de meiden en dat was bij AFC, de MO11-1. Het was een leuk seizoen en heb supertrainers, Nikia en Robina. Ze kunnen zelf ook goed voetballen. Ik ben blij bij AFC en vind het een leuke club, waar ik nog lang wil blijven. Ik sga nu spelen in MO13-2.
Mijn favoriete speelster is Jackie Groenen. Maar ik kijk eigelijk graag naar alle wedstrijden die maar uitgezonden worden.

Ook naar de Bekerwedstrijd tegen de Dijk. Die het 1e van AFC natuuuuurlijk gaat winnen!!
Groet Carmen "chickie" Sade