Bij AFC - Ajax op 12 juni 2016: Olivier Poelstra

Hoi, ik ben Olivier Poelstra. Ik ben net 7 jaar oud en voetbal sinds een jaar bij AFC. Afgelopen jaar bij Manchester United met mijn beste vriend Wik en nieuwe voetbal vrienden Storm, Teun en Daily. Mijn andere beste vrienden spelen ook bij AFC, Eik, Hidde en Tom.

Ik vind voetbal super leuk omdat je het samen met je vrienden kunt doen. Ik voetbal het liefst iedere dag, zelfs in de woonkamer maar dat vindt mijn vader niet leuk.  Ik vind het voetbalkamp en de trainingen bij AFC  heel leuk omdat je veel trucjes leert van bekende voetballers.  Maar het liefst speel ik wedstrijden.  Ik wil altijd winnen en blijf tot het einde rennen. Ik ren altijd met de bal naar de goal en probeer te scoren. Mijn vader zegt dat ik op Peter van Vossen lijk maar die ken ik niet.

Mijn favoriete voetbalclubs zijn AFC en Ajax,  dus ik vind het SUPER VET dat ik pupil van de week mag zijn bij deze coole wedstrijd.

Natuurlijk ben ik voor AFC want dat is mijn superclub maar ik ga ook vaak met mijn vader naar het stadion van AJAX. Dan zijn de spelers ook best dichtbij. Mijn favoriete speler bij Ajax nu is El Ghazi. Dus ik vind het wel een beetje spannend om op hetzelfde veld te staan. En als AFC scoort gaat ik heel hard juichen maar als Ajax scoort denk ik ook wel. Dat is wel een beetje raar.

Ik hoop dat het een hele gave wedstrijd wordt met veel doelpunten en ik hoop dat ik alle handtekeningen van AFC en AJAX op mijn shirt krijg.

Al mijn vrienden hebben ook kaartjes gekocht en komen ook kijken en volgens mij zit de tribune vol dus iedereen moet heel hard juichen!

Tot dinsdag Avond

Oli4