Bericht van het AFC bestuur

Binnen enkele weken is de wereld om ons heen ingrijpend veranderd. Het coronavirus raakt iedereen. Ook ons AFC’ers.

Niet alleen als individu, maar in al onze rollen als bijvoorbeeld ouder, mantelzorger, ondernemer, zorgverlener, leraar, scholier, vrijwilliger en vele andere beroepsgroepen en natuurlijk ook de meer dan een miljoen voetballers.

Het meest getroffen zijn uiteraard de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij hopen oprecht dat jullie en jullie dierbaren gezond zijn.

Sinds begin vorige week zijn alle toegangsdeuren en hekken op ons sportpark Goed Genoeg op slot gedaan. Helaas gezien de overvolle velden afgelopen week hebben wij de politie verzocht om zeer regelmatig te surveilleren omdat de Gemeente Amsterdam (eigenaar van de velden) vanwege personeelstekort niet in staat is om te voldoen aan handhaven in het kader van de oproep voor social distance.

Het bestuur verzoekt uiteraard ook onze (jeugd)leden en ouders hier gehoor aan te geven.

Uiteraard in deze moeilijke tijden is het belangrijk om vooral in contact met elkaar te blijven. Maak daarbij gebruik van de teamapps en informeer bij elkaar of alles goed gaat.

Belangrijk is het vooral om je te houden aan de richtlijnen van het RIVM, het kabinet en de GGD, dan zorgen we er met elkaar voor dat we ons dagelijks leven gauw weer op kunnen pakken.

En volg uiteraard de dagelijkse actuele en snel veranderde berichtgeving op tv, kranten en andere media.

Wij hopen jullie snel in goede gezondheid weer op onze velden te mogen ontmoeten. Heel veel sterkte de komende periode.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

AFC bestuur