Belluno verslag dag 4

Dag 4:

Na een fantastische avond zat iedereen om half 10 aan het ontbijt. Onder het genot van een goed en stevig ontbijt, werden de laatste details van de avond ervoor nog even besproken. Aan de vele lachende gezichten te zien was het een geslaagde avond. 

Na het ontbijt ging iedereen zijn koffers pakken en klaar maken voor het vertrek richting het vliegveld.  Voordat we vertrokken hadden we nog eenmaal een bijeenkomst, waarbij de vele hoogtepunten en een aantal verbeterpunten werden besproken. Uit de reacties van de groep te horen is het een zeer geslaagd trainingskamp Belluno 2015 geworden.  Nieuwe jongens zijn goed in de groep opgenomen.  De organisatie verdient een pluim, kortom een TOP 4 daagse.

Op het vliegveld stond Dé ons al op te wachten om afscheid te nemen. Ook Johan en Ger, de ereleden, voegden zich weer bij de groep. En als 1 AFC zijn wij weer terug gevlogen richting Nederland. 

Nadat iedereen elkaar een hand had gegeven, keerde iedereen moe maar voldaan richting de thuishaven.

Als je om je heen kijkt is een ding wel duidelijk, de sfeer en gezelligheid in de groep is goed. Hopen dat wij dit ook kunnen omzetten naar een goed seizoen met AFC!

Pieter Koopman