Belluno verslag dag 2

Na de lange dag van gisteren en een goede nachtrust verscheen iedereen vanmorgen fris bij het ontbijt. Tijdens het ontbijt werd al snel duidelijk dat er een jarige in ons midden was, namelijk Frank Abbring. Nadat hij luid werd toegezongen door de hele groep werd er ontbeten en werd het programma van de dag doorgenomen.Na de lange dag van gisteren en een goede nachtrust verscheen iedereen vanmorgen fris bij het ontbijt. Tijdens het ontbijt werd al snel duidelijk dat er een jarige in ons midden was, namelijk Frank Abbring. Nadat hij luid werd toegezongen door de hele groep werd er ontbeten en werd het programma van de dag doorgenomen.

Toen iedereen was uitgegeten was het tijd voor een groepsactiviteit, die in het teken stond van de normen en waarden van onze club. Deze activiteit werd buiten gehouden aangezien het prachtig weer was. De gehele groep werd onderverdeeld in groepen van vijf  jongens en onderling werd gebrainstormd over de normen en waarden binnen AFC. Nadat elke groep dit had gedaan presenteerde iedereen zijn eigen ideeën en onderstond er een top 10 van de belangrijkste waarden binnen AFC. Enkele belangrijke waarden waren respect, uitstraling, organisatie en tradities. Uiteindelijk bleek dat er overeenstemming was over de verschillende waarden en bleek dat al vroeg in het seizoen alle neuzen dezelfde richting op wijzen.

Nadat de groepsactiviteit in de brandende Italiaanse zon was afgerond was het tijd voor de lunch. Na heerlijke risotto, kip en aardappeltjes was het tijd om onze kamer op te zoeken en onze rust te pakken voor de wedstrijd die om 18:00 uur op het programma stond. De enige wedstrijd dit trainingskamp tegen Belluno. Om 15:00 werden de ‘puntjes op de i gezet’ tijdens de voorbespreking en om 16:00 uur stapten wij met zijn allen in de bus richting het complex van Belluno.

Na ongeveer drie kwartier rijden waren wij aangekomen bij het complex van Belluno. Na het veld en het en het prachtige uitzicht bekeken te hebben was het tijd voor de warming-up en de start van de wedstrijd. Wij begonnen de wedstrijd wat ongelukkig en al snel kwamen de eerste kansen voor Belluno, door het toedoen van onze eigen fouten. Na ongeveer 20 minuten spelen kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Hierna werden wij zorgvuldiger en dit resulteerde in een aantal goede kansen. Helaas wisten we deze kansen niet om te zetten in doelpunten. Na rust werd al snel duidelijk dat wij verder gingen waar wij voor rust mee waren geëindigd maar toch kwam de thuisploeg op 2-0. Na een aantal minuten kwamen  wij tot 2-1 en kregen wij nog een aantal goede kansen op 2-2. In de laatste minuten van de wedstrijd beslisten de Italianen de wedstrijd door de 3-1 te maken en dit was tevens de einduitslag. 

 

 

 

 

 

 

 

Na de wedstrijd gingen wij samen met onze Italiaanse tegenstander bij de plaatselijke pizzeria eten en werd de wedstrijd onder het genot van een drankje en heerlijk eten nog eens nabesproken. Aan het einde van de avond reden wij weer richting ons hotel en werd het programma van de zaterdag besproken. Eenmaal aangekomen bij hotel zocht iedereen zijn kamer op aangezien er morgen weer een druk programma op de planning staat.

Frank Abbring