Belactie: AFC en de Vriendenloterij

Belactie: AFC en de Vriendenloterij

 

AFC steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van AFC en jij maakt elke maand kans op fantastische geldprijzen oplopend tot 100.000 euro en tienduizenden andere prijzen, waaronder auto’s en reischeques!

 

Op vrijdag  21 november organiseren wij van AFC, na de succesvolle eerste actie, wederom een speciale belactie met de VriendenLoterij. Je kunt in de avond gebeld worden door een jeugdtrainer, een jeugdcommissielid of een dame van de evenementencommissie, met de vraag of jij onze organisatie wilt steunen door mee te spelen in de VriendenLoterij. Met deze actie willen wij geld inzamelen voor een jeugdhonk in ons nieuwe clubhuis en overige jeugdactiviteiten.  Jouw steun kunnen wij daar goed bij gebruiken!

 

Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor jou en voor AFC

 

Als je niet gebeld wordt, maar ons wel wilt steunen, ga dan snel naar https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni (Sponsorcode van AFC is 9058). Ook via deze weg kun je een lot bestellen voor AFC