Be Friends Cup weer een groot succes !

Woensdag 31 mei jl. is weer de traditionele Be Friends Cup voor alle seniorenteams verspeeld. Op deze afsluiting van het seizoen waren maar liefst 19 seniorenteams komen opdraven. En hebben zij gezellig, sportief en natuurlijk ook wel fanatiek hun potjes op halve velden in een 7×7 bezetting afgewerkt. En dit alles onder de swingende beats van DJ Mara die heerlijk stond te draaien vanaf het bordes.

Winnaar uit de veteranenpoule zijn geworden de Klassieken. En bij de senioren ging de finale tussen zaterdag 5 en zaterdag 4, waarbij uiteindelijk zat 5 met penalty’s aan het langste eind trok. Twee grote wisselbekers zijn uitgereikt.

Op deze avond stond ook de EL-finale tussen Sevilla en AS Roma op het programma en daarom bestond het buffet uit kleine, Spaanse gehaktballetjes en patatas bravas en twee soorten pasta. Was heerlijk, tezamen met de rijkelijk gevulde pitchers bier !

En natuurlijk ook dit jaar was er weer een mooi collectors item. Hadden wij vorig jaar mooie shirts waar deze avond ook door meerdere teams in is gespeeld, nu hadden wij voor iedereen een mooie, zwarte AFC-hoodie.

Dank aan de scheidsrechters Karel Kuijvenhoven, Til Kolle, Frans Juch, Ronald Koster, Joris van Gelder en mw. Zahavi; fysio Wim Crouwel; Marian Jansen, Paul Ravelli en Jan Wortel; de bediening en keukenbrigade van Danielle; hoffotograaf Tom Poederbach; de AFC business-cie voor de bitterballen; Severin voor de prijzen en de seniorencommissie bestaande uit Jeroen Brussee, Max Flam, Emiel Neter, Patrick Reddering, Jack Huiman, Roy van Dijk, Tom Huisman en Sebo Woldringh.

Het bleef nog lang gezellig op AFC (mede door de verlenging & penalty’s J)

Voor de foto's van deze avond zie ons AFC Fotoalbum of klik hier