Be Friends Cup 2024

Woensdag 29 mei was het weer zover! De jaarlijkse afsluiting van het seizoen voor de senioren, de Be Friends Cup, werd gehouden op ons aller AFC. Wie zou er dit jaar met de felbegeerde cup vandoor gaan?

De toernooi organisatie had tussen de druilerige dagen zonnig weer besteld en gekregen.|
Deze editie van de Be Friends Cup had met maar liefst 24 deelnemende teams, zo’n 240 spelers en in totaal 46 wedstrijden aan animo absoluut niks te klagen

De finale ging uiteindelijk tussen Zaterdag 5 en Zaterdag 3. Zaterdag 5 bleek de sterkste te zijn en won deze editie van de Be Friends Cup glansrijk. Bij de speciale Veteranen poule waren de Veteranen 35+1 duidelijk de sterkste. Hulde!

Na afloop van de Be Friends Cup 2024 stond er een uitgebreid Italiaans/Grieks diner klaar geheel in lijn met de Conference League finale: Fiorentina – Olympiakos. Als kers op de taart kreeg zangeres Angelina menig voetje van de vloer.

Graag willen wij nog: Danielle, Justin, de bar/keuken equipe, ons uitgebreide scheidsrechters-corps, fotograaf Tom Poederbach, fysio Wim Crouwel, Xander Kristel en Marian benoemen in dit verslag. Zonder jullie kunnen wij zo’n mooie avond never organiseren. Veel dank en hulde allen!

En tot slot heren spelers, vergeet niet om tijdens de zomervakantie door te blijven trainen.
And as always: BE FRIENDS & KEEP SMILING!

Jack Huiman,
Namens de Senioren Commissie

De foto’s van de Be Friends Cup, gemaakt door Tom Poederbach: klik hier