Bas Rachman Sport Medisch Centrum geopend

Vooraf aan de wedstrijd AFC-HSC’21 werd het vernieuwde Bas Rachman Sport Medisch Centrum officieel geopend.
Dat ging allereerst gepaard met mooie woorden. Voorzitter Machiel van der Woude bedankte Bas Rachman  namens het Bestuur voor zijn gulle ondersteuning en prees initiatiefnemer Wim Crouwel en zijn actieve medische commissie.


De nieuwe fysio-ruimte  kwam tot stand door de oude ruimte te verbinden met de naastgelegen kleedkamer. Jan Vroegop maakte er samen met Hans de Wijs, Hassan en verenigingsmanager  Henny Kottmann  een mooie multifunctionele behandel plaats van.
Deze  nieuwe ruimte past in het beleid om het oude, in menig opzicht te kleine clubhuis, waar mogelijk te verbeteren. De afgelopen tijd zijn in dit kader ook de keuken, de vloerbedekking  en het plafond van het clubhuis vernieuwd. 

Hoewel AFC, naar verwachting, binnen afzienbare tijd kan beschikken over een nieuw clubhuis is het per se noodzakelijk om het huidige clubhuis zoveel mogelijk ‘up to date’ te houden. Bas Rachman, die300 keer in het eerste van AFC speelde, bedankte op zijn beurt de initiatiefnemers  en de bouwploeg voor hun enthousiaste inzet. Het is een mooie ruimte geworden, die in zijn voetbaljaren ook heel goed dienst had kunnen doen.

Wim Crouwel benadrukte in zijn speech tenslotte dat de fysio-ruimte zeker niet alleen bedoeld is voor de spelers van het eerste maar dat ook de spelers van de andere teams van harte welkom zijn op het inloop spreekuur.
De opening kreeg na al dit verbale geweld gestalte doordat Bas samen met Wim een AFC-shirt met zijn naam wegtrok. Hierdoor werd  het naambord van de vernieuwde Bas Rachman fysio-ruimte zichtbaar. En vervolgens  was het tijd voor champagne.