Attentie: vandalisme, vernieling en vervuiling!

Het bestuur vraagt uw aandacht voor het feit dat ons mooie sportpark en accommodatie veelvuldig doelwit is van vandalisme en vervuiling!

Kleedkamerdeuren en wanden met gaten en beschadigingen, kledinghaken die van muren worden getrokken, gaten in de tegels van de douche getrapt, zeepdispensers in toiletten die worden vernield, kranen die men open laat staan, terrasmeubilair stuk vanwege het feit dat men meent er op te moeten gaan staan springen, deurdrangers en hang en sluitwerk afgebroken , overal sigarettenpeuken op tribunes en terrassen terwijl het nota bene een “rookvrij” sportpark is. Vervuiling van etenswaren op tribunes en om de velden.

Het zal u niet verbazen dat het de club steeds meer geld en energie kost aan schoonmaak en reparaties. Onze vrijwilligers en betaalde krachten zijn niet meer in staat dit iedere week zo goedkoop en snel mogelijk voor onze leden te herstellen! Het bestuur vraagt de leden, trainers en bezoekers dringend uw medewerking ons sportpark en clubgebouw netjes te houden!
AFC is een VERENIGING waar “vrije tijd besteding” plaatsvindt. Laten we dat in een mooie nette accommodatie blijven doen !

Dank voor uw medewerking !
Bestuur AFC