Apres Kienen 2018 wederom een Super Party!

Zou het weer zo’n gekkenhuis worden als vorig jaar? De verwachtingen waren weer hooggespannen…Het hing al weken in de lucht; posters werden verspreid, ze hingen door het gehele clubgebouw en beneden bij de kleedkamers maar die waren om onduidelijke redenen binnen een dag verdwenen. (zijn ook zulke mooie posters) De kiencommissieleden werden al door vele AFC leden aangesproken met: ‘wanneer? Hoe laat? En wat is het thema?

Afgelopen vrijdag was het dan weer zover…er werd weer gekiend en hoe…het was weer een “gekkenhuis” met heel veel AFC vrienden (bijna 250 deelnemers) waren we onder elkaar om dit grote feest te vieren. Het is een prachtige, unieke traditie voor jong en oud en wat hebben we weer vreselijk gelachen en genoten met z’n allen.

Het thema was dit jaar ‘Apreskienen’ nou dan begrijpt u het al het werd één dolle boel in winterse sferen. s ’Morgens vroeg heeft de kiencommissie alles wat wit was uit de kast getrokken want werkelijk het gehele clubhuis kleurde wit er hing bijna 1 kilometer aan witte vlaggetjes van voor tot achter.

Vanaf 18:30 uur kwamen de 1e kieners al binnen stromen alwaar ze door Joop, Astrid, Danielle, Iris, Bas, Sjef en alle andere medewerkers werden onthaald op een heerlijk warm buffet. Langzaam liep de zaal vol en kon het feest beginnen.

Rond 20.15 uur gaven de kienmasters het startsignaal…het publiek in de zaal kreeg een film van de super G afdaling voorgeschoteld…. zagen ze dat nou goed allemaal op het grote beeldscherm? Een prachtige film (regisseur Laurens Bianchi) met mooie beelden van de kiencommissie die daar de Super G afdaling deden in perfect stijl en met volle vaart naar beneden denderden…van de piste naar de bar en zo het clubhuis in…

De tune (toon) was gezet Het feest kan beginnen want de Kiencommissie is binnen… onder luid gejuich liepen de kienmasters 2 ererondjes door het overvolle clubhuis en niet veel later kon dan het Officiele Kienschot gegeven worden.

De dranghekken waren niet voor niets geplaatst door Joop en Astrid want af en toe liep het echt storm aan de kientafel. Het aantal valse kienmeldingen viel dit jaar wel op maar daar hadden de kienmasters weer wat op bedacht…bij een valse kien moest diegene een shotje Jagermeister drinken en een rondje voor de kiencommissie halen. Het leek wel of ze het erom deden,    

De prijzentafel puilde weer uit van de prijzen groot en klein…van Diamant, fiets van Bob Duis, tot een wijnkoelkast en van dinerbonnen, puzzels, AFC mutsen, Delonghi Espresso apparaat, Sonos speaker, en Salora TV, broodrooster tot truien, shirts, parfum, en een enkele schoenlJ…ja het ontbrak werkelijk aan niets.

Er werden 4 rondes gespeeld 3 maal voor een volle rij en 1 maal voor een volle kaart de nummers werden dit jaar luid en duidelijk opgelezen en iedereen had het overduidelijk naar z’n zin. Met geweldige muziek van DJ Michael Parser raakten de aanwezige deelnemers in een super goede stemming en kon iedereen rond 00.30 uur tevreden huiswaarts keren.

Het was weer een super geslaagde KIENAVOND!

Namens de Kien commissie willen wij alle deelnemers bedanken voor hun komst, Joop en z’n crew bedanken voor de geweldige bediening en last but not least …willen we

ALLE TROUWE SPONSORS BEDANKEN VOOR HUN PRACHTIGE PRIJZEN:
Muy Menero, Aparthotelsberwang (Fred ten Nijenhuis), Gassan Diamonds, CST banden, Bonnit kleding, Braez kleding, Oostenrijk busreizen, Oger, Kappé, AFC, Kaeming Decoration, Life after Football, Central Point, Sama Sebo, Severin, Lou Hekster agenturen, Denny Landzaat, Vondel 3, Four Amsterdam, Leons bv, De Logie wijnen, Cafe in the City, Sama Sebo, Dennis Bijlsma, Old Sailor, Tapmarin, 4 PM, Solo, Van Dam, Martinez chocolade, Bad Habbit Club, Warriors, Café La Bastille,  Players, Dwight Tindalli, La Brochette, Jump Skillz, The Beach Aalsmeer, Ulli Landvreugd, Shell Zwart, New York Pizza,  DLDK, Mendel Witzenhausen, Kisch en zonen, Voetbalshop.nl, Het Paardje, tante Roosje, Vino Tuyo wijnen, Karel de Graaf wijnen, G-Star, Michiel Folkers, Vélo (Bobby Gehring) Headsprung (Laurens Bianchi)…hopelijk niemand vergeten anders even bellen dan vermelden we dat alsnog.

Namens de Kienvrienden:

Michael Parsser, Benjamin Pinto, Alain Leons, Tommy van Kampen en Jeroen Brussee
Voor foto's zie ons AFC Fotoalbum of klik hier