AFC Vriendelijk Bedrijven & bordsponsoren verwend bij Brasserie Paardenburg!

De tweede helft van het voetbalseizoen in 2016 begon donderdag goed met een leuke bijeenkomst voor AFC vriendelijke bedrijven en bordsponsoren.

Wederom zorgde gastheer, Jan Semeins (ook AFC Vriendelijke Partner) van brasserie Paardenburg, voor een perfecte 3- gangen lunch.

Nadat Ronald Koster, voorzitter van de Commerciële Commissie iedereen welkom had geheten, werden alle aanwezigen even kort aan elkaar voorgesteld waarbij de nieuwe, aanwezige bordsponsoren: Land Duin & Kruidberg en Orange Capital Partners (LIV Residential), zichzelf iets uitgebreider konden introduceren.
Tevens werd iedereen op de hoogte gesteld dat: Joost van Dolen, Peter van Leeuwen en Dick Rijna, allen spelend in veteranen 3, de Commerciële Commissie van AFC komen versterken.

Sjors Fröhlich, hoofdredacteur van BNR nieuwsradio, nam iedereen vervolgens mee in de wereld van BNR, nieuwsfeiten, de verwachte koers naar digitale radio, maar ook de hoogtepunten en achtergronden uit zijn tijd als verslaggever achterop de motor tijdens de Tour de France.

De geslaagde middag werd afgesloten door de voorzitter van de club, Ad Westerhof, die een goed beeld schetste van de huidige stand van zaken binnen AFC, de toekomstplannen van AFC met misschien wel een promotie naar de 2e divisie!

Commerciële Commissie AFC