AFC Vr. 2 - Hoogland Vr. 2

De dames van AFC Vr 2 waren nog niet goed wakker toen de wedstrijd  tegen Hoogland begon. Na 13 minuten scoorde Hoogland 0-1. De bal een beetje hoog geschoten kwam onverwacht en ging over de keepster en belande in de verre hoek. Wakker. 3 minuten later werd het 1-1 door een doelpunt van Anssam Bakhcha. Toen was het ijs gebroken en kon de doelpuntenmachine gaan draaien.
In de eerste wedstrijd uit tegen Hoogland werd het 1-6. Het duurde nu tot de 21ste minuut voor dat de 2-1 viel. Een curieus doelpunt eigenlijk gleed Juliette Groot uit over de bal die langzaam naar het doel rolde. De keeper was al wel verslagen maar een toegesnelde Hoogland verdedigster was er nog om roet in het eten te gooien, maar kwam net te laat om de bal voor de doellijn weg te halen. Juliette moest die actie liggend toezien.

De verdediging van AFC moest aan het aan het eind nog een paar keer ingrijpen om nog een tegen doelpunt te voorkomen.

De tweede helft kenmerkte zich door de gemiste kansen van AFC, het Hoogland doel werd stevig onder vuur genomen maar het was naast, over, of de keeper kreeg de bal te pakken.  Het lukte ondanks de stormloop om nog 3 keer te scoren en na een uur spelen was het  Fienne Snoek op aangeven van Evelien Roosch, 3-1 Evelien scoorde zelf ook nog, 4-1. Tenslotte was het Jennerly Playfair die de eindstand  5-1 liet noteren. Hiermee behield vrouwen 2 de koppositie in de competitie van de 3e klasse B  en heeft nu  27  punten en een doelsaldo van  31. Nummer 2 is Footbal Factory met 22 punten en een doelsaldo van 20. De nummer 3 Zwanenburg  heeft een wedstrijd minder gespeeld en heeft 16 punten en een doelsaldo van 11.

Grote zus AFC Vrouwen1 verloor in de blessure tijd met 2 -1 van  koploper ADO 20 uit Heemskerk die nu 33 punten verzameld heeft, terwijl AFC met  28 punten op de tweede plaats blijft staan.

Voor foto’s klik hier