AFC Vr. 1 - Limmen Vr. 1 met verslag en foto's

Vandaag de sleutelwedstrijd uit onze competitie tegen de Reuzedoder Limmen.

De uitwedstrijd eindigde in een 3-0 overwinning voor Limmen en zij hadden vorige maand ook al de medekoploper vv Bergen op het Bergse grondgebied verslagen. Dus we waren gewaarschuwd.

Na een uitermate goede trainingsweek en met de messen geslepen stonden de vrouwen van AFC aan de start van de wedstrijd.

Het werd een wedstrijd met 1 richtingsverkeer. De vrouwen van AFC zaten er zo kort op dat Limmen helemaal niet aan voetballen toekwam. In de 9 minuut was daar een splijtende opening van links op rechts waaruit de 1-0 viel. Nog geen minuut later viel met wederom een prachtige aanval in de 10 min. de 2-0. Beide goals van Laura.

Het was smullen geblazen, de ene aanval nog mooier dan de andere. Vlak voor rust de 3-0 en de 4-0 nog.  Het liep vandaag als een zonnetje.

De 2e helft bleven de vrouwen van AFC1 goed doorgaan en op een enkel speldeprikje na, was het een feest om naar te kijken.
Einduitslag 6-1, en met weliswaar een wedstrijd meer gespeeld weer terug aan de kop van de ranglijst.

Op naar volgende week waar we vroeg onze mandjes uit moeten om om 10:00 uur weer fris aan de wedstrijd te beginnen uit tegen Zaandijk.

Doelpuntenmakers: 1-0   Laura, 2-0   Laura, 3-0   Julia, 4-0   Evelien, 5-0   Evelien, 5-1 Tegenpartij, 6-1 Sarah.

Voor foto's zie ons AFC Fotoalbum of klik hier