AFC voor 4 jaar in zee met Voetbalshop.nl

AFC heeft voor de distributie van alle AFC teamwear & merchandising een contract getekend met Voetbalshop.nl.
Voetbalshop.nl is met 10 miljoen bezoekers en meer dan een half miljoen leveringen per jaar de grootste webshop voor voetballen in de Benelux. 
AFC en Voetbalshop.nl hebben opnieuw gekozen voor het A-merk Nike.

Ad Westerhof, voorzitter en met penningmeester Nick van Ommeren, verantwoordelijk voor de onderhandelingen, zijn blij met de overeenkomst. “We wilden een nieuwe aanpak voor de distributie van onze Nike teamwear en AFC merchandising. Badge, moederbedrijf van Voetbalshop.nl en premium supplier voor Nike, kon ons een totaalpakket bieden. Zo krijgt AFC een eigen “shop in shop” op voetbalshop.nl waar 24/7 de AFC-producten besteld kunnen worden.
Bovendien kunnen onze leden zo’n 5.000 verschillende voetbal gerelateerde producten bestellen inclusief een unieke collectie AFC merchandising.
De shop is te vinden op www.voetbalshop.nl/AFC .
AFC-leden krijgen bij registratie op de site een code waarmee zij 10% korting ontvangen op AFC-teamwear producten.

Op dit moment staat er een beperkt aantal AFC-producten op de site. Deze zal op korte termijn worden uitgebreid.

Ontzorgen!
 “Wij zijn bijzonder trots ons voor 4 jaar aan AFC te hebben kunnen verbinden”, zegt oprichter en partner van de Badge Groep Roland Heerkens “AFC vertegenwoordigt de top van het amateurvoetbal in Nederland en dat past precies in onze ambities.
Buiten onze eigen webshops verzorgen we voor een groeiend aantal clubs (betaald en amateurs) & de KNVB de webshops. Steeds meer clubs zien de “ontzorg” mogelijkheden (zoals next of zelfs same day delivery) welke we als producent naar de consument kunnen bieden. Meer dan 11 % van alle voetballers bestellen al hun voetbalschoenen bij Voetbalshop.nl maar ook o.a. alle replica’s van (inter) nationale clubs en landen tot aan de rode en gele kaarten zitten in ons programma.
Voor AFC hebben we een uniek “merchandising” programma ontwikkeld (komt binnenkort op de site) welke producten zelfs gepersonaliseerd geleverd kunnen worden” aldus Heerkens.