AFC verwelkomt 3 nieuwe spelers, A-selectie 2019/2020 rond

AFC is verheugd te kunnen melden dat er de afgelopen week 3 spelers aan de A-selectie voor het seizoen 2019/2020 zijn toegevoegd. Met deze toevoeging heeft AFC haar selectie voor komend seizoen rond en kijken wij uit naar de 1e training op 8 juli aanstaande. 
 
De eerste speler die het team van trainer Ulrich Landvreugd komt versterken is Nick van der Velden. De oud-prof van onder meer AZ, Willem II en FC Groningen, komt over van HBOK, waar hij de afgelopen maanden actief was na een avontuur bij Bali United in Indonesië. Wij zijn blij dat Nick zijn lange carrière, waarin hij onder andere Landskampioen werd (AZ, 2009), bij AFC wilt afsluiten. Wij hopen samen met Nick dat hij met zijn kwaliteit, fitheid en ervaring een belangrijke rol kan gaan spelen, zoals bijvoorbeeld Heini Otto en John Bosman dat in het verleden ook gedaan hebben bij AFC.  
 
Naast Nick hebben wij nog een andere ervaren kracht aan de selectie kunnen toevoegen in de persoon van, oud 1e elftal speler, Djuric Ascension. In het seizoen 2003-2004 behoorde Djuric al eens tot de selectie van ons 1e efltal, nadat hij ook al bij AFC in de B1 en het tweede speelde. De laatste jaren voetbalde hij in België en nu keert Djuric dus terug op het oude nest, waar hij recent al mee speelde in de oefenwedstrijd tegen de Salomons Eilanden. De cirkel is weer rond en daar zijn zowel wij als Djuric zelf blij mee. 
 
Dailey Groenewegen is de laatste speler die de selectie van AFC voor komend seizoen compleet maakt. Dailey, pas 20 jaar oud, speelde de afgelopen seizoenen voor SDO uit Bussum, waar hij ondanks zijn jonge leeftijd reeds ruim 75 wedstrijden speelde.  Daarvoor speelde Dailey in de jeugd bij AFC (tot en met de A1) en dus keert ook hij met deze overgang terug op het oude nest. Hij volgt daarmee zijn maatje Dion Thomas, waar wij al eerder over bericht hebben. AFC is zeer verheugd dat een groot talent uit eigen kweek weer terugkeert op Goed Genoeg.   
 
Met deze 3 versterkingen is de A-selectie voor het seizoen 2019/2020 zoals gezegd dus rond en zijn dit de mannen die olv Ulrich Landvreugd en zijn staf gaan proberen om ook komend seizoen weer goed voor de dag te komen. 
 
1. Cody Claver
2. Dailey Groenewegen
3. Dalian Maatsen
4. Derre Kwee
5. Dion Thomas
6. Djuric Ascension
7. Fouad Belarbi
8. Gevero Markiet
9. Johan Kulhan
10. Jonathan Richard 
11. Kenny Teijsse
12. Matthijs Jesse
13. Melvin Grootfaam
14. Milan Hoek
15. Nick van der Velden
16. Patrick Zonneveld
17. Raily Ignacio
18. Sam Nijpels 
19. Sharique Hovenkamp
20. Thomas van den Houten
21. Tiemen van Hezel
22. Tim Linthorst
23. Yordi Teijsse
 
Het was een lang, intens, fantastisch en historisch seizoen! Nu is het tijd voor vakantie en op naar de 1e training op maandag 8 juli aanstaande. 
 
Tot volgend seizoen! 
 
Commissie Top Amateurs