AFC trekt Siali (FC Lisse) aan en voegt Nick van der Velden toe aan de Technische Staf

De Technische Commissie van AFC is verheugd te kunnen melden dat zij overeenstemming heeft bereikt met FC Lisse speler Oussama Siali om vanaf seizoen 2020/2021 deel uit te maken van de A-Selectie van AFC.
Siali (23) is een linksbenige aanvallende middenvelder/aanvaller, die met zijn technische vaardigheden, creativiteit en scorend vermogen voor een hoop goals en assists kan gaan zorgen. Siali speelde voor zijn periode bij FC Lisse ook voor Ter Leede en voor Zeeburgia en stond al langer op de radar van AFC.
Wij zijn dan ook zeer content dat Oussama volgend seizoen zijn opwachting zal maken bij The Reds en wij verheugen ons op zijn komst.  

 

Nadat Nick van der Velden eerder dit seizoen bij de Technische Commissie van AFC te kennen gaf bezig te zijn aan zijn laatste seizoen als voetballer, zijn wij verheugd te kunnen melden dat Nick toch behouden blijft voor onze club. 
In overleg met Uli Landvreugd is besloten om Nick vanaf het seizoen 2020/2021 toe te voegen aan de technische staf in de rol van assistent trainer. Nick zal deze functie vervullen samen met en naast de al vele jaren zittende en zeer gewaardeerde assistent trainer Said Moumane.
Na een langdurige carrière als speler heeft Nick zoals bekend besloten zijn schoenen aan de wilgen te hangen en zich te richten op een carrière als trainer. Naast zijn werkzaamheden bij AFC gaat Nick ook aan de slag als trainer/coach van AZ onder 14, de club waar hij als speler in het seizoen 2008/2009 kampioen van Nederland werd.
Wij zijn blij dat wij Nick op deze manier hebben kunnen behouden en wij wensen hem, samen met Said en Uli, heel veel succes voor het komend seizoen.