AFC - TOP Oss uitnodiging

Een uniek moment meemaken op een unieke locatie?

Kom dan komende dinsdag 30 oktober naar de wedstrijd AFC- Top Oss, aanvang 19.00 uur, die gespeeld zal gaan worden in het mooie, historische Olympisch stadion.
Na 13 jaar (AFC-MVV 0-2, ook in het Olympisch Stadion) is het AFC gelukt om door te dringen naar de 2e ronde van de KNVB beker na de mooie overwinning op Telstar (5-0).

Een wedstrijd die je dus niet mag missen! Bij winst bereikt AFC de derde ronde met daarin de laatste 16 clubs en dat zou helemaal uniek zijn!

Een toegangskaart kost € 10 voor volwassenen en € 5 voor 65+ en jeugd tot 16 jaar en is verkrijgbaar vanaf 17:30 uur bij de ingang.
Wij moeten je attenderen dat volgens de KNVB-reglementen AFC verplicht is om entree te heffen. Dit geldt niet alleen voor bezoekers maar ook voor AFC leden.

De ingang voor de toeschouwers zal zijn aan de kant van de Eretribune van het stadion (vak 28), zie daarvoor onderstaande tekening met pijl van de ingang.

Wil je er een echt bijzondere avond van maken dan kun je voorafgaand aan de wedstrijd tegenover het stadion (Stadionplein 300) bij “Het Amsterdamse Proeflokaal”, de sponsor van het programmablad AFC Thuis van deze wedstrijd en ook AFC Vriendelijk Bedrijf, de volgende menu’s krijgen met als AFC-er 10% korting!
Hamburger € 16,50
Amsterdamse hamburger met compote van rode ui, augurk, tomaat, een ketchup-mosterdsaus en frites uit Zuyd
Lekkerbekje € 17,50
Lekkerbekje van kabeljauw geserveerd met tartaarsaus, salade en frietjes
Vegetarische burger € 16,50
Met wakame, tomaat, augurk en frites uit Zuyd

Tenslotte willen wij je attenderen op de bereikbaarheid van het Olympisch Stadion, zie voor meer informatie over openbaar vervoer, route en parkeergarage https://olympischstadion.nl/nl/parkeren

Wij hopen vele AFC’ers te mogen verwelkomen om Ons Eerste aan te moedigen! Zij zullen beslist jouw steun kunnen gebruiken.

Tot dinsdag.

AFC bestuur