AFC Sponsordiner

Donderdag 26 januari stond voor de derde keer het Sponsordiner op het programma. Maar liefst meer dan 100 sponsoren hadden zich aangemeld voor dit jaarlijks terugkerend event dat wordt georganiseerd door de Amsterdamsche Business Club (ABC)

De sponsoren werden, net als bij iedere thuiswedstrijd van ons eerste elftal, hartelijk ontvangen door onze vaste gastheer en oer AFC’er Dennis Bijlsma.

De avond startte met een borrel en om 19:00 uur werden de sponsoren verzocht om aan tafel plaats te nemen. Ook deze keer was het eten en drinken weer uitstekend verzorgd door het team van Danielle, chapeau!

De gastspreker van de avond was Sander de Kramer en hij deed dit met veel passie en enthousiasme.

Voordat het voorgerecht op tafel kwam, werd Benno Nihom door Sander geïnterviewd over het reilen en zeilen van ons eerste elftal en de huidige prachtige eerste plek op de ranglijst.

Hierna ging Sander het gesprek aan met een aantal sponsoren met als hoofdvraag waarom zij sponsor zijn van onze AFC.  Mooi om deze verhalen te horen, een combinatie van netwerkmogelijkheden en liefde voor de club!

Na het hoofdgerecht was het de beurt aan onze voorzitter Brian Speelman en bestuurslid Commerciële Zaken, David Westerhof. Ook zij werden door Sander op een ludieke en enthousiaste wijze ondervraagd. Uiteraard stonden Brian en David ook stil bij de belangrijke steun van de sponsoren. Zoals Brian ook aangaf, AFC heeft de steun ook hard nodig en is alle sponsoren zeer erkentelijk voor hun steun.

Na het dessert was de avond zeker nog niet afgelopen, want de Commerciële Commissie had nog een special guest geregeld, Davy Keys. Ondersteund door een drummer speelde hij met zijn aanstekelijke energie een aantal populaire, herkenbare hits en zo werd de avond op een muzikale avond afgesloten.

De zeer geslaagde avond smaakt naar meer en is absoluut voor herhaling vatbaar.

Voor foto’s van het AFC Sponsordiner zie ons AFC Fotoalbum of klik hier