AFC Oktoberfest een groot succes!

Terwijl officieel de herfst al zijn intrede had gedaan, toonde het kwik bijzonder hoge temperaturen van zo'n 20 graden op deze 29 oktober. Niet zomaar een dag, maar de dag dat het eerste AFC Oktoberfest werd georganiseerd voor de senioren. Met de hulp van de Senioren Commissie, Senioren teams, David, Meindert en Remco van het bestuur, Danielle en enkele jeugdtrainers werd het clubhuis van een kleine metamorfose voorzien. De nodige lange biertafels en barstoelen werden vakkundig geïnstalleerd in plaats van de normale lage tafels en stoelen. 

Vanaf 17:00u trapte Feest DJ Jordy de avond af met heerlijke schlager muziek. Om 18:00u nam zanger Quido van der Graaf het over en was de toon echt gezet. Hierna zorgde chefkok Niels voor zo'n 200 smaakvolle broodjes Bratwurst en frites. Na het avondeten brachten DJ Juvanice en MC Iceman iedereen in vervoering met hun heerlijke tunes. Inmiddels vloeiden de pitchers bier, flessen prosecco en teamshotjes rijkelijk en werd volop gedanst en gesjanst. 
 
Graag willen wij de dames achter de bar en de keukenbrigade nog even een extra pluim geven en bedanken voor een hele mooie avond. Verder hopen wij dat de vloer inmiddels weer enigszins schoon is.. 
 
Op naar het Kienen op 16 december!
 
Namens de Senioren Commissie,
Jack Huiman & Tom Huisman