AFC Obligatieplan van start!

Investeer in de toekomst van AFC op een unieke locatie

Na een kleine 60 jaar gaan we ons vertrouwde clubhuis verlaten en komt op nog geen 100 meter een volledig nieuw ‘state-of-the-art’ clubhuis, van alle gemakken voorzien met een geïntegreerde overdekte tribune en veel meer kleedkamers allen met eigen douches. Een prachtig duurzaam ontwerp van gerenommeerd architect Paul de Ruiter (PDR Architecten) dat zijn plek in de Zuidas opeist.

AFC wil haar nieuwbouw graag realiseren samen met haar leden, sponsors, supporters en vrienden. Om samen een uniek onderkomen te realiseren voor toekomstige generaties.

AFC en haar Stichting Goed Genoeg financieren het overgrote deel (ca. 70%) uit eigen middelen maar willen graag het resterende bedrag en een gezonde toekomst voor volgende generaties garanderen door het uitgeven van obligaties. De obligatielening zal geheel ten goede komen aan de investering in de bouw en inrichting van het nieuwe clubhuis.
Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over het AFC-Obligatieplan ga dan naar de speciaal voor dit doel gemaakte website https://mijn.obligatieplan.nl/afc/

Heeft u vragen die niet op de site worden beantwoord of wilt u een nadere toelichting neem dan contact op met Nick van Ommeren ( nickvanommeren@ziggo.nl ) of één van de AFC bestuursleden.