AFC.nl genomineerd voor ‘Website van het Jaar’

In de jaarlijkse verkiezing voor de website van het jaar is AFC genomineerd in de categorie ‘SPORT’. En daar zijn wij heel erg trots op! De website van het jaar verkiezing is de ultieme publieksprijs die zich richt op de kwaliteit en inhoud van websites.

Er zijn, naast AFC, nog 11 genomineerden in onze categorie. Dit zijn de websites van Ajax, AZ, FC Groningen, Feyenoord, Golf.nl, KNHB, KNVB, Leading Courses, SC Cambuur, Voetbal.nl en Willem II.
AFC is dus – als enige amateurclub – in mooi gezelschap. Een mooi compliment aan alle betrokkenen binnen de club en alle leden voor hun bijdragen in de vorm van wedstrijdverslagen en (team)foto’s. Uiteraard ook onze dank aan ons AFC-Vriendelijke Bedrijf ATABIX.

Vanaf 28 september t/m 6 november gaat de stemperiode van start, en wij hopen natuurlijk dat alle AFC-ers zullen stemmen. Binnenkort volgt alle heldere informatie over hoe het stemmen in werking gaat.  

De Website van het Jaar verkiezing is een initiatief van MetrixLab in samenwerking met diverse partners. Vorig jaar werd er meer dan 946.000 keer gestemd in verschillende categorieën. De winnaars worden in de nationale media bekendgemaakt.Bekijk hier alle genomineerde sites op alle verschillende gebieden. www.websitevanhetjaar.nl

Ongeacht het resultaat zijn wij vereerd met de nominatie. En natuurlijk zoals het AFC betaamt: we gaan d’r voor !