AFC lanceert nieuwe responsive website

Vandaag, 9 april, heeft AFC met trots haar nieuwe responsive website gelanceerd. De website is daarmee ook geschikt voor mobiel gebruik, omdat meer dan de helft van onze bezoekers tegenwoordig AFC.nl via een mobiel apparaat zoals smartphone of tablet bezoeken.
 

David Westerhof van AFC Vriendelijk Bedrijf Atabix zegt in een reactie: "Met de nieuwe website is AFC voor de komende jaren weer geheel ’up-to-date’. Een website voor een club als AFC is een complex proces, waarbij we middels maatwerk geprobeerd hebben om alle onderdelen binnen de club goed zichtbaar te maken voor leden en de vele overige bezoekers die AFC.nl maandelijks krijgt".
 

"Wij denken dat de nieuwe opzet goed is gelukt", aldus Bobby Gehring en Laurens Bianchi van de Commissie Pers, Publiciteit & Evenementen. "Wij hebben in overleg met Atabix en vele andere leden getracht populaire onderdelen, zoals de AFC Jeugd en het Clubnieuws prominenter dan voorheen te presenteren. Daarnaast is de website vooral visueler geworden. Ook hebben wij een nieuw onderdeel toegevoegd waarbij we de speler, elftal, vrijwilliger of bijvoorbeeld het doelpunt van de week kunnen laten zien. Zo komt de club in al haar verschillende aspecten mooi in beeld". 

 

Westerhof licht ook de technische voordelen van de nieuwe website toe: "Google heeft aangekondigd op of rond 21 april 2015 een belangrijke update uit te gaan voeren. Naar deze update wordt wel gerefereerd als ’Mobilegeddon', omdat websites die niet mobielvriendelijk zijn, zullen kelderen in de mobiele zoekresultaten. De club is daar dus al op voorbereid."

Mochten er naar aanleiding van de nieuwe website vragen en/of opmerkingen zijn, stuur deze dan alstublieft per e-mail naar webmaster@afc.nl.

 

Veel plezier met AFC.nl !