AFC houdt Ajax op gelijkspel

Op het uitverkochte sportpark Goed Genoeg (3000 bezoekers) kwam AFC tot een zeer verdienstelijk gelijkspel tegen stadgenoot Ajax. Een prestatie van jewelste. In de loop van woensdag zullen wij veel foto's en samenvattingen plaatsen en verslagen uit de media.

Bekijk hier alvast de goals:

Bekijk hier de gehele samenvatting:

AFC – AJAX

Twitter: http://twitter.com/HAVoetbal Facebook: http://facebook.com/HetAmsterdamscheVoetbal http://www.hetamsterdamschevoetbal.nl

En lees hier de diverse artikelen:

AFC houdt Ajax op gelijkspel

Ajax heeft zijn tweede oefenwedstrijd van het seizoen gelijkgespeeld. Op bezoek bij stadsgenoot AFC werd het 2-2. De amateurs kwamen twee keer op voorsprong, via Lasse Schöne en Robert Muric kwam Ajax twee keer terug.

Ajax komt niet voorbij tweede divisionist AFC "Ik heb gewonnen van Ajax" [met reacties]

AMSTERDAM Ajax heeft ook de tweede oefenwedstrijd van dit seizoen niet weten te winnen. Op een uitverkocht sportpark Goed Genoeg hield AFC de stadgenoot op 2-2. De thuisploeg kwam zelfs twee keer op voorsprong. Melvin Grootfaam zorgde in de elfde minuut voor het eerste gevaar van AFC.

Stunt AFC met gelijkspel tegen 'grote broer' Ajax

Tweede Divisionist AFC heeft voor een grote stunt gezorgd door het grote Ajax op een 2-2 gelijkspel te houden. De ploeg van Ton du Chantinier kwam zelfs twee keer op voorsprong door doelpunten van Koen Bosma en Matthijs Jesse. Pas tien minuten voor tijd zorgde Ajax voor de gelijke stand op Sportpark...

Ongeloof bij AFC na gelijkspel tegen Ajax: "Zo zie je maar hoe mooi voetbal kan zijn"

Bij AFC overheerste dinsdagavond na het 2-2 gelijkspel tegen het grote Ajax de trots en het ongeloof. Voor 3000 toeschouwers liet de Tweede Divisionist zien dat het over het algemeen mee kon met het spel van 'de grote broer' en kwam het zelfs twee keer aan de leiding.

Ajax weet ook de amateurs van AFC niet te verslaan

We hebben wel eens voorbereidingen van Ajax gezien waarin alles vanzelf leek te gaan. Maar toen er eenmaal om het echie werd gespeeld, viel het allemaal wat tegen. Beter geldt onder Peter Bosz precies het tegenovergestelde. Het lukte Ajax namelijk ook niet om te winnen van AFC.

Pijnlijk gelijkspel Ajax tegen stadgenoot

De voorbereiding op het nieuwe seizoen verloopt verre van vlekkeloos voor Ajax. Dinsdagavond kwamen de Amsterdammers niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen stadgenoot AFC. Afgelopen zaterdag ging Ajax nog onderuit tegen het Oostenrijke Liefering (4-3). Na iets meer dan een halfuur spelen nam AFC de leiding op sportpark Goed Genoeg.

Stoeltje 63: Ironie

Schuin achter me zit een man in AFC-shirt met zijn gezin. Het staat 1-0 voor de Amsterdamse amateurs. "AFC laat wel kansen liggen," zegt hij grappend. "Nou pap, niet overdrijven, het is wel tegen Ajax hoor," reageert zijn dochter geïrriteerd. Net niet oud genoeg om ironie aan te voelen.

Ajax blameert zich ook in tweede oefenwedstrijd onder Bosz

Afgelopen zaterdag moest de nummer twee van het voorbije Eredivisieseizoen nog buigen voor de Oostenrijkse tweededivisionist FC Liefering ( 4-3). Op het complex van de tweededivisionist begon Ajax in een sterke opstelling. Dat betekende dat Mateo Cassierra in de punt van de aanval mocht beginnen.

Ajax blameert zichzelf tegen amateurs van AFC: 2-2

Ajax heeft dinsdagavond een modderfiguur geslagen in de vriendschappelijke wedstrijd tegen de amateurs van AFC. De Amsterdammers bleven tegen de ploeg uit de Tweede Divisie steken op een jammerlijk 2-2 gelijkspel, terwijl er vorige week ook al op teleurstellende wijze met 4-3 verloren werd van de Oostenrijkse tweedeklasser FC Liefering.

Ajax niet voorbij stadgenoten van AFC: 2-2 - Sport - PAROOL

Peter Bosz wacht als nieuwe trainer van Ajax nog op zijn eerste overwinning. Ook de tweede oefenwedstrijd leverde geen zege op.

Samenvatting: Ajax speelt gelijk tegen stadgenoot AFC

Ajax speelde dinsdagavond z'n tweede oefenwedstrijd in aanloop naar de start van het nieuwe seizoen. Tegen stadgenoot AFC kwam de ploeg van Peter Bosz niet verder dan 2-2. 'Een droom', zo omschreef AFC-voorzitter Ad Westerhof het duel tegen stadgenoot Ajax nog op voorhand. 'We hebben ons lang voorbereid en het ziet er goed uit.

Nieuwkomer Nijpels trots op prestatie AFC tegen Ajax - Tweede Divisie

Was het knappe gelijkspel van AFC tegen Eredivisionist Ajax een voorbode van een mooi seizoen in de Tweede Divisie? Nieuwkomer Sam Nijpels denkt van wel: "Maar ik vond Ajax erg matig". Spierpijn na mooi resultaat tegen Ajax "Ik heb wel spierpijn", lacht de Limburger daags na de stunt op sportpark Goed Genoeg.


>