Voetbalkamp

KAMP 2:

Ik wil mijn kind inschrijven voor het tweede AFC voetbalkamp.
Het tweede voetbalkamp vindt plaats van maandag 19 augustus tot vrijdag 23 augustus. U kunt zich hiervoor aanmelden via deze link.
U kunt uw kind alleen inschrijven geboren vanaf 2011 t/m 2018.

Aangemeld, wat nu?

  • Alles is goed gegaan

Je ontvangt van ons een mail met verzoek om betaling van het inschrijfgeld (€ 310,-). U dient die betaling binnen 24 uur te verrichten. Pas dan is de inschrijving gereed. Na een succesvolle betaling ontvangt u per email (hier kan een uur tussen zitten) een bevestiging van uw inschrijving.

  • U ontvangt een mail dat de inschrijving niet volledig of onjuist is

Let goed op bij het invullen van het formulier. Als wij belangrijke informatie missen, ontvangt u deze mail. Het kan ook zijn dat u een geboortedatum heeft ingevuld waar niet voor kan worden aangemeld; uw kind is te jong of te oud voor het voetbalkamp. Heeft u iets vergeten of een fout gemaakt bij de aanmelding, dan dient u uw kind opnieuw aan te melden. Dit was vandaag alleen het geval bij dubbele aanmeldingen of een paar kinderen die buiten de leeftijdscategorie vielen.

  • U ontvangt een mail dat het voetbalkamp vol is en de aanmelding niet is gelukt

Jammer, het ging snel dit jaar en u bent net te laat geweest met aanmelden. Wij kennen de beschikbare plaatsen toe op basis van volgorde van aanmelden. Wij houden uw gegevens nog even in ons bestand. Mochten er plaatsen openvallen, dan nemen wij contact met u op. Ook die opengevallen plaatsen kennen wij toe op basis van de volgorde van aanmelden. Heeft u voor 17 mei niets van ons meer gehoord, dan kunnen wij uw kind helaas niet plaatsen. Het heeft in dat geval geen zin om te bellen of te mailen naar AFC, voor een succesvolle week zijn wij gebonden aan een maximum.

 

KAMP 1: Je kunt je niet meer aanmelden voor het eerste voetbalkamp van maandag 22 juli t/m vrijdag 26 juli.
We wisten dat het kamp populair is, maar dat we binnen een halve dag alle 288 beschikbare plaatsen zouden vullen, overvalt ons ook. Niet getreurd, de aanmeldingen voor kamp 2 staan nu open!