Aangeboden: scheidsrechter bij AFC

Het scheidsrechterscorps bij AFC heeft een langjarige traditie van kwaliteit, sportiviteit, respect en vriendschap. Samen proberen wij alle wedstrijden van AFC op een waardige en eerlijke manier te leiden en op die manier de sportieve eer van AFC hoog te houden. Binnen het District West I geldt AFC dan ook al jaren als voorbeeld voor vele andere verenigingen waar het gaat om de scheidsrechterszaken.

Wij zijn op zoek naar een aantal nieuwe collega’s om ons team te versterken.

Wat bieden wij? Allereerst een BOS-cursus, die vanzelfsprekend wordt betaald door AFC. Zodoende leer je op een gedegen manier het vak van scheidsrechter. Vervolgens word je binnen het team van de AFC-scheidsrechters opgenomen en word je zodoende gecoached in het opdoen van de nodige ervaring voor junior- en seniorwedstrijden.

De collega scheidsrechters zorgen ervoor dat je je thuis gaat voelen in de kleedkamer van de scheidsrechters en dat je je vertrouwd zult voelen in je nieuwe rol.

AFC prijst zich gelukkig met een Bestuur dat de scheidsrechterszaken altijd hoog in het vaandel heeft staan (geen vanzelfsprekendheid bij voetbalclubs!) en een actieve scheidsrechterscommissie die zorgt voor een goede organisatie en planning, maar ook voor voldoende gezelligheid en sfeer tussen de scheidsrechters onderling.  Wie scheids is bij AFC is onderdeel van een team en wordt gedragen door de vereniging.

Als jij denkt dat het iets voor jou is om je verder te bekwamen in je leidinggevende kwaliteiten, meld je dan aan op het e-mail adres: fcjuch@msn.com

Scheidsrechter zijn bij AFC: een leuke manier om verder betrokken te raken bij onze club!