A-selectie op trainingskamp, dag 1

Trainingskamp Barcelona
Om 05:30 verzamelden we zonder laatkomers, maar ook zonder de afwezigen Laszlo, Magid, Mark, Tom en Pepijn op Schiphol. Een paar uurtjes later arriveerden we veilig in het aangename Barcelona, alwaar een fijn winterzonnetje ons warm welkom heette.

In het prachtige hotel, gelegen aan Placa d’Espanya en met prachtig uitzicht op het Museo Nacional Art de Catalunya, kregen we de trainingssetjes uitgedeeld van onze uitmuntende servicemanager Hans van Rossum om vervolgens met de bus koers te zetten naar het strand voor een conditionele training. Na een pittige duurloop speelden we een potje strandvoetbal dat glorieus gewonnen werd door het team van uitblinker Mallqui Cabezas.

Na een uitgebreide lunch kregen we een aantal uurtjes vrijaf en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Een aantal spelers koos voor een wandeling door het Olympisch Dorp, maar ook op de Ramblas waren veel AFC-spelers te vinden.

Het diner vond plaats in de haven van Barcelona. De tapas en paella smaakten heerlijk en vormden een goede voedingsbodem voor het restant van de nacht. De sangria-kannen waren niet aan te slepen, evenals de niet aflatende lachsalvo’s en goede gesprekken. Het was een ouderwets gezellige AFC-avond.

En toen moest de nacht nog beginnen. Met een vip-arrangement in Sutton Club beloofde het een legendarische nacht te worden, en dat werd het ook. Vooral voor de jonkies Teun en Sem, maar die details zullen we je besparen.

Met sportieve groet,
Daan Sutorius