62e Keer bijeenkomst Zilveren Ploeg

Wie het nog niet weet, Zilveren Ploegers zijn leden die 25 jaar of langer lid zijn van AFC.
En dat zijn bij elkaar liefst 231 leden.
Vrijdagavond, 1 november waren hiervan 106 leden aanwezig om de 62e keer de bijeenkomst bij te wonen, waaronder 8 Ereleden, 40 Ridders (50 jaar of langer lid AFC), 19 ex bestuursleden en 5 huidige bestuursleden.
Voorzitter van de Zilveren Ploeg Frank Reddering nam als eerste het woord en heette iedereen van harte welkom en memoreerde o.a. bovenstaande.

Het diner nam een aanvang en gezegd moet worden dat deze weer voortreffelijk door de eigen keuken van AFC verzorgd was. Hulde aan alle medewerkers.
Na het voorgerecht (rundercarpaccio met truffelsaus) nam voorzitter AFC Ad Westerhof het woord. Hij vertelde o.a. over de voortgang van de bouw van het nieuwe clubhuis en de gesprekken met de KNVB.
Na het tussengerecht (vers gemaakte paprika roomsoep) werd een aanvang genomen met de inauguratie van de 5 nieuwe Zilveren Ploegers.  De eerste drie waren Benno Nihom, Michael Parsser en Joey Singels. Hun speech werd door allen met applaus gewaardeerd.
Na het hoofdgerecht (kalfsbiefstuk met roomsaus en andere ingrediënten) werden Frank Keijzer en Uli Landvreugd tot de Zilveren Ploeg toegelaten. Natuurlijk met een speech.

Nieuwe Zilveren Ploegers van links naar rechts: Uli Landvreugd, Michael Parsser, Frank Keijzer, Benno Nihom en Joey Singels

Na het nagerecht (cheese cake met roomsaus, frambozensaus en slagroom) vond de ‘krachtproef’ plaats. Alle 106 aanwezigen werden door fotograaf Tom Poederbach op één foto gefotografeerd en zodanig dat iedereen goed zichtbaar is.
Deze foto zal op 18 januari 2020 op het Jaardiner in het te maken ‘Fotoboek 125 jaar AFC’ voor het eerst te zien zijn.    
Al met al was het weer een zeer genoeglijke en geslaagde avond.
Veel dank gaat uit naar de organisatoren Frank Reddering, Hans Honsdrecht en Edwin Geluk

Veel foto's volgen maandagavond.