29 April : Super Saturday

Waarom Black Saturday?
Zowel AFC zondag 1 als zaterdag 1 als JO15-1 verloren.
Verdere informatie volgt later.

 

Na alle festiviteiten rondom Koningsnacht- en dag , staat er voor AFC het komend weekend een heuse SUPER SATURDAY op het programma. 

 
Om 12:30 speelt AFC O15 op Goed Genoeg tegen Feyenoord O15. Een prachtig affiche voor deze jonge en talentvolle AFC-ers die het in de Eredivisie opnemen tegen de beste clubs van Nederland. Nog een paar extra puntjes zouden welkom zijn en wie weet kunnen zij morgen stunten tegen de aanstaande kampioen van Nederland. 
 
Om 14:30 trapt AFC Zaterdag 1 in Huizen af voor hun (mogelijke) kampioenswedstrijd tegen directe concurrent Zuidvogels. 1 puntje is voldoende voor de titel in de 1e Klasse A en dat zou een fantastische prestatie zijn. Maar natuurlijk veel makkelijker gezegd dan gedaan. Wij wensen de mannen van Zaterdag 1 veel succes. Hopelijk kunnen zij met groot applaus worden onthaald thuis op Goed Genoeg. 
 
En dan om 15:30 staat de (zoveelste) kraker op het programma in de Tweede Divisie : AFC – HHC Hardenberg. Ons Vlaggenschip zou bij een goed resultaat een grote stap kunnen zetten richting lijfsbehoud maar dat geldt ook voor de top amateurclub uit Hardenberg. Het belooft hoe dan ook een spannende wedstrijd te worden. 
 
Wij roepen alle AFC-ers  – Veteranen, Senioren, Jeugdspelers en Ouders – om morgen ons 1e Elftal te steunen en er met velen een prachtige voetbaldag van te maken. 
 
En wie weet hebben wij om 17:15 dubbel feest !
 
Tot morgen !
Cie. PP&E