25ste editie ACC/AFC/Pinoké Vriendendag

Komt er bijna aan de 25ste editie, je aanwezigheid al gemeld? De fameuze wedstrijdavond van ACC met leden van de bevriende clubs AFC, Pinoké, is al vrijdagavond 8 juni om 16.00 uur (maaltijd 19.30 uur)! Dit jaarlijkse evenement startte jaren geleden als een groot succes, dus kom in grote getale; doe mee of kom kijken. En vertel iedereen erover en/of stuur dit bericht door naar bekenden.

Karel Kuijvenhoven en Cedric de Breet zijn bereid gevonden om te proberen om leden van AFC en Pinoké te interesseren om mee te doen. Heel fijn, mannen, want de moeite waard, de 'T20 Challenge Game' – een heel leuk evenement! En onder het mom 'hoe meer zielen hoe meer vreugd' zullen we ook de dames/partners uitnodigen voor deze fantastische wedstrijd compleet met gezellige nazit en een lekker etentje.

Maar we hebben natuurlijk ook nog wat ACC'ers nodig om de boel in goede banen te leiden. Je kunt je melden dan wel inschrijven bij de hieronder genoemde namen. Dus spelers, bezoekers en helpers.

Let op: alleen borrelen en mee-eten kan natuurlijk ook! Geef je ook dan snel op in verband met de noodzakelijke planning van catering en personeel.

Aanmelden, nogmaals, kan via:

Rick Thorburn: thorburn2208@gmail.com

Karel Kuijvenhoven: karel.kuijvenhoven@klm.com

Cedric de Breet: debreet@certalegal.nl

Het (voorlopige) programma is als volgt:

16.00 bijeen op ACC

16.30 aanvang wedstrijd

19.00 borrel

19.30 diner