Verslag - Eerste wedstrijd: leerzaam verlies!

11 september 2023

Voor het eerst 11 tegen 11 op een heel veld.

Tegenstander Swift O13-1 had vorig seizoen al op deze manier gespeeld en dat kon je goed terugzien.

De eerste helft deed AFC het prima en, hoewel Swift een paar kansen op doelpunten liet liggen, gaven we weinig weg en boden goed tegenstand.

Na de rust, mede door het wisselen want we proberen iedereen ongeveer evenveel speeltijd te geven, werd het bij ons wat rommeliger, terwijl Swift er nog een schep bovenop deed. Na 10 minuten kreeg Swift een penalty wegens hands en onze keeper Can stopte die! Maar de scheidsrechter vond dat een paar spelers te vroeg in de 16 waren gelopen en liet de penalty nogmaals nemen. Toen ging die er wel in: 0-1. 

AFC probeerde natuurlijk de 1-1 te maken, maar een ongelukkige eigen goal maakte het 0-2. Toen knakte er wel wat en ook konditioneel kregen we het moeilijk. Eindstand werd 0-4 maar komplimenten voor het team dat hard gewerkt heeft. Wekelijks een stapje vooruit gaan in taktiek, combinatie voetbal en konditie door lekker te trainen en jezelf te willen verbeteren!

Wie deden het: Can(keeper), Buster, Christiaan, Christian, Dean, Demir, Dylan, Fabian(aanvoerder), Gregor, Jamie, Jayson(Man-of-the-Match), Joshua, Ori, Sami, Sem, Teun. Dank aan de grensrechter en voor de ondersteuning langs de kant van de ouders.

 

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site