Verslag - Geen fanfare helaas....

25 mei 2023

Thuis tegen Argon O14-1, de nummer laatst, zodat een gelijkspel voldoende zou zijn om niet onderaan te eindigen, was AFC zeer matig in de eerste helft. Geen felheid, geen duels aangaan, verdedigend zwak ( geen rugdekking tegen die ene snelle Argon spits), weinig combinatie EN weer het euvel dat we onze ( grote) kansen die we toch kregen,  niet in doelpunten konden omzetten. En bij de 0-1 en de 0-2 hielpen we onze tegenstander iets teveel.... Dexter moest met een ernstige enkelblessure al na een kwartier eruit ( en naar de 1e hulp; dat werd gips) en ook Santi en Mink hadden nog last van hun blessure.

Rust 0-3 en dus aan de bak om dat nog goed te kunnen maken. Gelukkig speelden we de tweede helft een goed eerste kwartier en maakten ook de 1-3. Nu nog de 2e goal en dan zat er misschien nog dat gelijke spel in.

Maar Argon sloeg snel terug en de 1-4 maakte het gat te groot. Einstand 2-6 en onderaan geeindigd jammergenoeg.

Wie deden het: Raffi, Dexter, Denne, Pijke,  Levi, Jan, Henry, Santi, Senne, Semih( 1 maal), Mimo, Cedric, Valentijn, Mink ( 1 maal). Afwezig: Viggo, Tomer.

Wel smiddags bij Knijn afsluiting van het seizoen met een uurtje bowlen en dat was toch wel leuk ondaks de voetbalteleurstelling. Daarna nog een borrel op terras met de ouders waarbij ik verrast werd met een doos heerlijke rode wijn, waarvoor dank!

as. Zaterdag dus nog een klein toernooi , uit bij SDZ, o.a. tegen een Duits team wat op bezoek is, van 14.00 tot 16.00 uur ( 13,30 uur aanwezig svp) waarmee we dit seizoen zullen afsluiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site