Verslag - MO13-1 Twaalf gespeeld en nog twee te gaan

17 mei 2023

Twaalf wedstrijden gespeeld en nog twee te gaan. Na de overwinning afgelopen week op Purmerend is het spannend aan de top van het klassement. Natuurlijk moeten ook de laatste wedstrijden eerst nog gewonnen worden, maar voorzichtig wordt al gehoopt op dat afsluitende toernooi: de 'Final League'.

Zaterdag 13/5 speelden onze meiden uit tegen Zeeburgia MO13-1. Dit is een geduchte tegenstander die bekend staat om stevig spel. Onze toppers gingen voortvarend van start en er waren meteen al meerdere kansen, die helaas niet werden benut. Halverwege de eerste helft was het raak en werd na een voorzet vanuit een corner de bal prachtig met een boogje ingeschoten. Na rust volgden meer kansen en werd de voorsprong verder uitgebreid naar 0-3.

Op dit moment hebben zowel AFC als Purmerend 33 punten na 11 gewonnen wedstrijden. Bij gelijke eindstand zal het doelsaldo bepalend zijn. Iedereen herinnert zich nog die laatste wedstrijd in de tweede competitieronde, dus elk punt telt.

De komende weken zullen onze meiden meedoen met meerdere toernooien, te beginnen met het AFC Meisjestoernooi dat voor de derde keer op Hemelvaartsdag wordt georganiseerd. Er doen veel clubs mee en het belooft een zware poule te worden. Een mooie voorbereiding voor 10 juni.

Debby


 

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site