Verslag - Blij met de teamprestatie!!

15 april 2023

Uit bij DWS O14-1 heeft AFC gelukkig weer eens laten zien wat voetbal zo leuk maakt: inzet, linie taktiek, durf, niet teveel gepingel, scoren en ook na achterstand in het laatste kwartier toch de power om weer gelijk te maken: eindstand 4-4.

Onze vorige kompetitiewedstrijd hadden we thuis kansloos dik verloren van koploper Nieuw West , mede omdat we er toen in de 2e helft collectief ( behalve keeper Raffi ( Man-of -the-Match) met de pet naar gooiden. Bij deze is dit het verslag van die pot, want meer dan dat het een heel goede tegenstander was natuurlijk, valt er niet over te zeggen.

Vandaag dus heel anders, tegen het ook goed spelende DWS kwamen we , na het afstraffen van een fout van hun keeper op voorsprong. Maar in dezelfde minuut scoorden zij de 1-1 omdat we achterin niet goed rugdekking gaven op de lange pass die DWS veel hanteerde.....

En even later was het weer het doorjagen op die keeper waardoor de bal werd veroverd en binnen getikt: 1-2. En voor rust , na een goede aanval ook nog de 1-3. DWS , meer in balbezit dan AFC, vocht zich vlak voor rust verdiend terug naar 2-3.

Na rust bleef AFC zich gegroepeerd verweren tegen het druk zettende DWS en de 3-3 zat eraan te komen, want wij kregen nauwelijks meer kansen voorin. Het werd een kwartier voor tijd zelfs 4-3 en paal en lat en Raffi voorkwamen de 5e DWS goal. En door erin te blijven geloven en met alles uit de kast kwam AFC 8 minuten voor tijd op 4-4! En we haalden zo de eindstreep! Komplimenten voor de ploeg: dit is wat we willen zien. Ook dus as. woensdag eind van de middag om 17.00 uur uit bij KHFC.

Wie deden het: Raffi, Denne, Henry, Tomer ( Man-of-the-Match), Viggo ( blessure na 20 minuten; Levi erin), Mimo, Senne, Santi, Jan, Semih, Valentijn, Pijke, Cedric ( 2 maal), Dexter ( 2 maal; blessure). Afwezig Mink( ziek) en Hugo ( gestopt).

as. Woensdag 17.00 uur uit bij KHFC.

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site